Rüyada gözün içinde kirpik görmek

Rüyada gözün içinde kirpik görmek kazancın daha da arttırılacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, devlete hizmet etmeye, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada gözün içinde kirpik gördüyseniz:

  • Derinleşen düşüncelerinizi eylemlerinizle desteklemeniz gerekiyor.

Rüyada gözün içinde kirpik görmek huşu içinde devam edeceğine, siparişlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünün içinde kirpik görmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada göz ve kirpik görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine delalettir.

Rüyada gözüne kirpik kaçmak ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hızlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözüne kirpik kaçtığını görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada gözünden kirpik çıkarmak kazalara ve belalara yakın duracağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaş ve kirpik kesmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine yorulur.

Rüyada kirpikleri yolmak müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments