Rüyada evde kirpi görmek

Rüyada evde kirpi görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, meşakkate düşeceğine, variyetini çoğaltacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, aradığı kişiyi bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde kirpi gördüyseniz:

  • Bir uyarı; gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Rüyada evde kirpi görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kirpi görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kirpi beslemek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kirpi görmek maddi anlamda zayıflayacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirpinin ısırdığını görmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, hanesine huzurun dolacağına rivayet eder.

Rüyada kirpi öldürmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, para yatıracağına yorulur.

Rüyada kirpi oku görmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirpinin ok attığını görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, işe zorla gidip geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments