Rüyada yanağına dokunmak

Rüyada yanağına dokunmak istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına inanılır.

Rüyada yanağına dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların kapalı kapılar ardından ilerletilmesi, bazılarının alenen paylaşılması gerekiyor.

Rüyada yanağa dokunmak bir gönül ilişkisine başlanacağına, ağlayacağına yorulur.

Rüyada yanağına dokunmak rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin yanağına dokunmak çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına alamet eder.

Rüyada birisiyle yanaktan öpüşmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı yanak görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, maddi olanakların artacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öptüğünü görmek kazancının günden güne arttıracağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments