Rüyada tavşanı kurtarmak

Rüyada tavşanı kurtarmak olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına inanılır.

Rüyada tavşanı kurtarmak gördüyseniz:

  • Sakinlik çözümü kolaylaştıracaktır, unutmayın.

Rüyada tavşanı kurtarmak önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada tavşan kurtarmak doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, kudret ve destek olacağına işarettir.

Rüyada kafes içinde tavşan görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan ve güvercin görmek yüzün güleceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalettir.

Rüyada tavşan yakalamaya çalışmak aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşanın doğurmasını görmek kısmetin ve şansın açılacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına delalettir.

Rüyada tavşan tüyü görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada ormanda beyaz tavşan görmek maddi yükünün artacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments