Rüyada tavşana ateş etmek

Rüyada tavşana ateş etmek o işi canlandıracağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada tavşana ateş etmek gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakınlarınızla ilgili, yanıltıcı veya hayalci yaklaşımlar içerisinde olabilirsiniz.

Rüyada tavşana ateş etmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hataların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz tavşan öldürmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına inanılır.

Rüyada beyaz ve siyah tavşan görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına işarettir.

Rüyada donmuş tavşan görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, şansın kapanacağına işaret eder.

Rüyada tavşan eti almak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına alamet eder.

Rüyada kucağında tavşan görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada tavşanın ısırmasını görmek başarıların çoğalacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada kedi köpek tavşan görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments