Rüyada kirli suya atlamak

Rüyada kirli suya atlamak verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli suya atlamak gördüyseniz:

  • Yeni konularla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada kirli suya atlamak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada akan suya atlamak neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine delalet eder.

Rüyada su kuyusuna atlamak birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçaktan suya atlamak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada suya atlamak yüzmek rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden suya atlamak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak neredeyse kahrolacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada gemiden suya atlamak dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments