Rüyada kirli suya dalmak

Rüyada kirli suya dalmak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, rahat nefes alınacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada kirli suya dalmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri parlak zekanızla etkileyemezseniz, olaylar istendiği gibi gitmeyebilir.

Rüyada kirli suya dalmak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada su altına dalmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada temiz suya dalmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada berrak suya dalmak haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada derin suya dalmak sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuz suyuna dalmak kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işaret eder.

Rüyada suya daldığını görmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada suya dalmak daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments