Rüyada renkli kefen görmek

Rüyada renkli kefen görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, daha güzelleşeceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, sürekli yerinde sayacağına delalettir.

Rüyada renkli kefen gördüyseniz:

  • Belli plan, proje veya ilişkilerin işleyişi konusundaki gerçek fikirlerinizi ortaya çıkartmak isteyebilirsiniz.

Rüyada renkli kefen görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada evde kefen görmek aç kalacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kefene sarılı insan görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işarettir.

Rüyada yeşil kefen görmek yüzünün hep güleceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kefen sarmak çok büyük maddi zarara uğrayacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmek kefen giymek çok iyi yerlere geleceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kefenini açmak işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına işarettir.

Rüyada birini kefene sarılı görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments