Rüyada birini kefende görmek

Rüyada birini kefende görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, markasını duyuracağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada birini kefende gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Rüyada kefene görmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kendini kefene sarılı görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada annemi kefenle görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalet eder.

Rüyada ölüyü kefende görmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş babayı kefenle görmek yüzün güleceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını kefenli görmek allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölen birini kefenle görmek çok başarılı olunacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments