Rüyada kirli ırmak

Rüyada kirli ırmak aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, aralarından su sızmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, yeni çalışmalara girişileceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine yorulur.

Rüyada kirli ırmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin çıkma teklifiyle karşılaşmanız ya da bir evlilik sözkonusuya karar vermeden önce iyi düşünün.

Rüyada kirli ırmak kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli ırmak görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine yorulur.

Rüyada ırmakta balık görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine işaret eder.

Rüyada ırmak ve yeşillik görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına delalettir.

Rüyada mavi ırmak görmek çok para kazanılacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan ırmak daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada ırmakta boğulan birini kurtarmak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına işarettir.

Rüyada ormanda ırmak görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments