Rüyada kirli ırmak görmek

Rüyada kirli ırmak görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli ırmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerden beklediğiniz karşılığı göremediğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada kirli ırmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına alamet eder.

Rüyada kirli ırmak görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada ters akan ırmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ırmak geçmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada hızlı akan ırmak görmek kazancının eksileceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına delalettir.

Rüyada temiz ırmak görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, şifa edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş ırmak görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada ırmakta boğulan birini kurtarmak dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments