Rüyada akan ırmak

Rüyada akan ırmak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada akan ırmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimseden gelebilecek olan bir teklifi kararsızlık yüzünden değerlendiremeyebilirsiniz.

Rüyada ters akan ırmak seyahatlere katılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine inanılır.

Rüyada akan ırmak görmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada süt akan ırmak uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, parasız ve işsiz kalacağına işarettir.

Rüyada akan ırmak geçimini daha rahat sağlayacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına inanılır.

Rüyada hızlı akan ırmak görmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada ırmakta boğulan birini görmek rızık eksikliği yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada ırmaktan su içmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine tabir olunur.

Rüyada ırmaktan atlamak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, ruhen güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments