Rüyada düğmenin koptuğunu görmek

Rüyada düğmenin koptuğunu görmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğmenin koptuğunu gördüyseniz:

  • İşleri biraz oluruna bırakmaya ne dersiniz.

Rüyada kol düğmesi hediye etmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada elbise düğmesi görmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğmenin kopması görmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada renkli düğme görmek iflas edeceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada düğme sökmek verdiği sözleri yerine getireceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek düğmesi görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, keyifli sohbetler edeceğine delalettir.

Rüyada düğme düğmelemek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil düğme almak ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments