Rüyada kenarı kırık tabak görmek

Rüyada kenarı kırık tabak görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kenarı kırık tabak gördüyseniz:

  • Endişelenmeyi bırakmalısınız.

Rüyada kenarı kırık tabak görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık porselen tabak görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kırık fincan tabağı görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık cam tabak görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabak kırığı görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabak kırıkları görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık tabak görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göl kenarında oturmak kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments