Rüyada tabak kırığı görmek

Rüyada tabak kırığı görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada tabak kırığı gördüyseniz:

  • Bazı konularda suçluluk hissedebilirsiniz.

Rüyada kırık fincan tabağı görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına alamet eder.

Rüyada tabak kırığı görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, mutsuz ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kenarı kırık tabak görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık tabak görmek hem mal ve para kaybedeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabak kırıkları görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, sermayesinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada kırık cam tabak görmek insanlardan takdir toplayacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık porselen tabak görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine delalet eder.

Rüyada tabakta bal yemek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments