Rüyada kırık tabak görmek

Rüyada kırık tabak görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, bütçesinin küçüleceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, zararını tamamen kapatacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine delalettir.

Rüyada kırık tabak gördüyseniz:

  • Rakipler veya arkadaşlar kan ter içinde merdivenlerin ilk basamaklarında olmasına rağmen, siz teras düzenlemesi yapmak üzere çatıyı teftişte olabilirsiniz.

Rüyada kırık tabak görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada kırık porselen tabak görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kırık cam tabak görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, her zaman çok üzgün olacağına inanılır.

Rüyada tabak kırıkları görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına tabir olunur.

Rüyada kırık fincan tabağı görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine inanılır.

Rüyada kenarı kırık tabak görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabak kırığı görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine işaret eder.

Rüyada kırılmış tabak görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments