Rüyada kına kokusu duymak

Rüyada kına kokusu duymak kafasının boşalacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, iyilik görüleceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada kına kokusu duymak gördüyseniz:

  • Sanatsal veya finansal içerikli bazı konulardan fayda sağlama ya da kar elde etme şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada kına kokusu duymak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına alamet eder.

Rüyada hoş koku duymak kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaka kokusu duymak sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada güzel kokular duymak istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına tabir olunur.

Rüyada çingene kokusu duymak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin kokusunu duymak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yemek kokusu duymak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada leş kokusu duymak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments