Rüyada güzel kokular duymak

Rüyada güzel kokular duymak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işin düzeltileceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel kokular duymak gördüyseniz:

  • Dikkat kilonuzda önemli oynamalar olabilir.

Rüyada güzel kokular duymak işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çok güzel koku duymak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel koku duymak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına alamet eder.

Rüyada güzel bir koku duymak ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel koku sürünmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok güzel koku koklamak rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada güzel koku hediye almak iyi habere, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada güzel kokulu çiçek görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments