Rüyada ölmüş birinin kokusunu duymak

Rüyada ölmüş birinin kokusunu duymak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, kafasının karışacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, durumunuzun iyileşeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize mesafe koyabilirsiniz.

Rüyada yanık kokusu duymak yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş et kokusu duymak düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada kabe kokusu duymak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün kokusunu duymak içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada kan kokusu duymak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada güzel bir koku duymak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kına kokusu duymak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, evleneceğinize delalet etmektedir.

Rüyada kaka kokusu duymak huzurunun ve neşesinin bozulacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments