Rüyada sevdiğinin yüzüne tükürmek

Rüyada sevdiğinin yüzüne tükürmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya inanılır.

Rüyada sevdiğinin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Kadınlar hakkında yanlış düşüncelere eğilimlisiniz.

Rüyada sevdiğinin yüzüne tükürmek işlerinin karışacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek günahkar olacağı işlere gireceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine delalettir.

Rüyada adamın yüzüne tükürmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin yüzüne tükürmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin yüzüne tükürmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine inanılır.

Rüyada birini yüzüne tükürmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments