Rüyada kıl keçisi görmek

Rüyada kıl keçisi görmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, malının artacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, zor günlerden geçeceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kıl keçisi gördüyseniz:

  • Olayların siz müdahale etmeden önce halledilmesi zor bir hal almasına izin vermemenizde fayda var.

Rüyada kıl keçisi görmek aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi kılı görmek huzurlu bir hayat süreceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ak keçi görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, hanenizde bolluk olacağına alamet eder.

Rüyada kurbanlık keçi almak her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına delalettir.

Rüyada keçiden süt sağmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına alamet eder.

Rüyada konuşan keçi görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş keçi görmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz koyun ve keçi görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments