Rüyada keçi kılı görmek

Rüyada keçi kılı görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, hile ile mal elde edeceğine, epey bir zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada keçi kılı gördüyseniz:

  • Üzerinizde ya da sevdikleriniz üzerinde çok fazla etkisi olmayan kişilerden uzak durun.

Rüyada kıl keçisi görmek gayrimenkul işine girileceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına yorulur.

Rüyada keçi kılı görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada keçi topluluğu görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah keçi kesmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada keçi görmek çok güzel günler geçirileceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına delalettir.

Rüyada keçileri kaçırmak başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına alamet eder.

Rüyada keçi yakalamak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada koyun ve keçi sağmak riske atılacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments