Rüyada ölmüş keçi görmek

Rüyada ölmüş keçi görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, işlerin rast gideceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına inanılır.

Rüyada ölmüş keçi gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla zevk almanızı ya da hayatı dolu dolu yaşamanızı sağlayabilecek çok sayıda fikre sahip olabilirsiniz.

Rüyada keçi derisi yüzmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına delalettir.

Rüyada keçi yavrusu görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına işarettir.

Rüyada yaban keçisi görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada keçi doğumu görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada kurbanlık keçi almak sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, variyet sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada keçi koyun görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına işaret eder.

Rüyada keçi otlatmak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret eder.

Rüyada beyaz keçi görmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments