Rüyada ak keçi görmek

Rüyada ak keçi görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, işlerdeki karın artacağına, pişman olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, başarının adım adım yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada ak keçi gördüyseniz:

  • Rekabetçi ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada ak keçi görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine inanılır.

Rüyada siyah ve beyaz keçi görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına tabir olunur.

Rüyada keçi sütü sağdığını görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada doğuran keçi görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada konuşan keçi görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına tabir olunur.

Rüyada keçi kesildiğini görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, hayata daha sıkı tutunacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçi eti yemek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalettir.

Rüyada erkek keçi görmek huzura erileceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments