Rüyada tanıdık birinin kıçını görmek

Rüyada tanıdık birinin kıçını görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık birinin kıçını gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler veya yaşça küçük tanıdıklar alacağınız kararlarda etkili olabilir.

Rüyada tanıdık birinin kıçını görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıçını göstermek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin kıçını görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Rüyada bayan kıçı görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin kıçını görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, kazancının hiç azalmayacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin kıçını görmek ayrılanların birleşeceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıçta kıl görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada kıçını silmek işinden ve ekmeğinden olacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments