Rüyada kıçını boklu görmek

Rüyada kıçını boklu görmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, çok kötü hissedileceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına işaret eder.

Rüyada kıçını boklu gördüyseniz:

  • Size gerçek olamayacak kadar güzel sunumlarla gelen kişilerin nelerden bahsettiğini iyice detaylandırmanız gerekiyor.

Rüyada kıçını boklu görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine alamet eder.

Rüyada kıçını öpmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık birinin kıçını görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada kendi kıçını açık görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada kıçını yıkamak ihanete uğrayacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kıçını açmak kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada kıçının açık olduğunu görmek müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, atılan adımların zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bayan kıçı görmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments