Rüyada keten gömlek görmek

Rüyada keten gömlek görmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada keten gömlek gördüyseniz:

  • Geç sonuçlanmış bir iş, her şeye rağmen, hiç sonuçlanmamış olandan iyidir.

Rüyada keten gömlek giymek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keten gömlek görmek diplomalı kimse olacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada keten tohumu görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada keten pantolon görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulmaktadır.

Rüyada keten çanta görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada keten ayakkabı görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına yorulur.

Rüyada keten elbise giymek güzel günler için çalışılacağına, gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz keten pantolon görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments