Rüyada keten gömlek giymek

Rüyada keten gömlek giymek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada keten gömlek giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olayların farklı ya da yanlış taraflarına odaklı olabilirler.

Rüyada keten gömlek giymek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada keten gömlek görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada keten giymek sayılacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada keten elbise giymek yaşamının uzun olacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine işaret eder.

Rüyada keten pantolon görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada keten tohumu görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına delalettir.

Rüyada keten çanta görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz keten pantolon görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments