Rüyada keten tohumu görmek

Rüyada keten tohumu görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına işaret eder.

Rüyada keten tohumu gördüyseniz:

  • Heyecanınızın sizi dengesiz davranışlar içine sokmasına izin vermeyin.

Rüyada keten tohumu yemek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine inanılır.

Rüyada keten tohumu görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada keten gömlek giymek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada keten pantolon görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada keten giymek işinden geri kalacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada keten ayakkabı görmek işe zorla gidip geleceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada keten elbise görmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada keten gömlek görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments