Rüyada kete yediğini görmek

Rüyada kete yediğini görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, malvarlığının artacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına işaret eder.

Rüyada kete yediğini gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamamnız veya mesafeli durmanız evde ya da aile içinde problem yaratabilir.

Rüyada kete yediğini görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına yorulur.

Rüyada kete yapmak allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına alamet eder.

Rüyada kete almak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işaret eder.

Rüyada kete görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kete poğaça görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada içli kete görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnağını yediğini görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına delalet eder.

Rüyada çikolatalı pasta yediğini görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments