Rüyada kete almak

Rüyada kete almak geçineceğine, dünya malının çoğalacağına, kötü günler yaşanacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına işaret eder.

Rüyada kete almak gördüyseniz:

  • Taşınmak, yaşadığınız yeri güzelleştirmek veya kendinizde yapacağınız değişiklikler maddi hedeflerinize ulaşmanıza da yardım edebilir.

Rüyada kete yediğini görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına tabir olunur.

Rüyada kete poğaça görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kete almak planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kete görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Rüyada içli kete görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada kete yapmak muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments