Rüyada kete yapmak

Rüyada kete yapmak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, kötü günlerinin biteceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kete yapmak gördüyseniz:

  • Çok yorulmanıza rağmen fazla şikayetçi olacağınız söylenemez, çünkü sonunda siz kazançlı çıkacaksınız.

Rüyada kete yapmak aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına delalet eder.

Rüyada kete yediğini görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine delalettir.

Rüyada kete almak bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kete poğaça görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada içli kete görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kete görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hız yapmak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kem gözlere geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşillikte piknik yapmak yakında hedefine ulaşacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments