Rüyada çikolatalı pasta yediğini görmek

Rüyada çikolatalı pasta yediğini görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine tabir olunur.

Rüyada çikolatalı pasta yediğini gördüyseniz:

  • Yani herşeyin acısını çıkartmaya çalışabilirsiniz.

Rüyada çikolatalı pasta yediğini görmek hayallerinin söneceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına delalet eder.

Rüyada çikolata pasta görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolatalı yaş pasta yemek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada çikolatalı pasta görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pasta çikolata görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına delalettir.

Rüyada çikolatalı pasta yapmak çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine delalettir.

Rüyada çikolatalı pasta yemek görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı pasta almak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments