Rüyada kesmeyen makas görmek

Rüyada kesmeyen makas görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada kesmeyen makas gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı tahminleriniz konusunda size yardım edebilir veya belli bir konuya beklenmedik bir çözüm bulunmasını sağlayabilir.

Rüyada kesmeyen makas görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına tabir olunur.

Rüyada saç kesmeyi görmek zarar göreceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada sakal kesmemek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bıçağın kesmediğini görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kesmeyen bıçak görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada koyun kesmeye çalışmak iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işarettir.

Rüyada koyun kesmeyi görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçını kesmeyi görmek sevilen bir kişi olunacağına, sorunlarının azalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments