Rüyada kesmeyen bıçak görmek

Rüyada kesmeyen bıçak görmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine, şansının bahtının açılacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine tabir olunur.

Rüyada kesmeyen bıçak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, iş ya da yatırımı halletmesi için güvendiğiniz bir kişiyi görevlendirdiyseniz maddi sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada kesmeyen bıçak görmek hep dua edeceğine, çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada bıçağın kesmediğini görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine tabir olunur.

Rüyada koyun kesmeye çalışmak attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine işarettir.

Rüyada kendi saçını kesmeyi görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine işarettir.

Rüyada adam kesmeye çalışmak yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada kesmeyen makas görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sakal kesmemek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada saç kesmemek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments