Rüyada kep takmak

Rüyada kep takmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işarettir.

Rüyada kep takmak gördüyseniz:

  • Dikkatli bir dinleyici olmanız ani hareketler yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada kep takmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kep takmak maddi açıdan rahat edileceğine, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker kepi takmak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada kep giydiğini görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kep töreni görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına delalettir.

Rüyada kep görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kep ve cübbe giymek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kep taktığını görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments