Rüyada arkadaşının sınav kazandığını görmek

Rüyada arkadaşının sınav kazandığını görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, tüm keyfinin kaçacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok mutlu edeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının sınav kazandığını gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar profesyonel hayatınızın önüne geçebilir.

Rüyada arkadaşının sınavı kazandığını görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının sınav kazandığını görmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına rivayet eder.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya delalet etmektedir.

Rüyada ehliyet sınavını kazandığını görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınava girmek ve kazanmak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada banka sınavını kazanmak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek kariyerinin yükseleceğine, sağlığından olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments