Rüyada temiz suda boğulduğunu görmek

Rüyada temiz suda boğulduğunu görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada temiz suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Problem yaratabilecek hamleler yapmadan önce etrafınızda neler olup bittiğini anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada temiz suda boğulmak sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada temiz suda boğulduğunu görmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine delalettir.

Rüyada temiz suda balık yakalamak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz suda kaplumbağa görmek kafasının da rahat edeceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye rivayet eder.

Rüyada temiz suda kurbağa görmek çok hayırlı adımların atılacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz suda yeşillik yıkamak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz suda abdest almak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine alamet eder.

Rüyada temiz suda balık tutmak bankadaki hesabının kabaracağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments