Rüyada boklu suda yüzmek

Rüyada boklu suda yüzmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, ruhani önderlik yapacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boklu suda yüzmek gördüyseniz:

  • Sözünüzün arkasında durmanız gerekiyor.

Rüyada boklu suda yüzmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına rivayet eder.

Rüyada eşinin suda boğulduğunu görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda boğulmak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına delalettir.

Rüyada suda boğulurken kurtulmak işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada berrak suda boğulmak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, allah yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulduğunu görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine inanılır.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada suda boğulmuş birini görmek zararların telafi edileceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments