Rüyada kendini kara çarşaflı görmek

Rüyada kendini kara çarşaflı görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, büyük aksilikler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kendini kara çarşaflı gördüyseniz:

  • İç sesiniz bazı konularda biraz yavaşlamanızın akıllı bir hareket olacağını söylüyorsa, dinlemenizde fayda var.

Rüyada kara çarşaflı kadın görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara çarşaf giymiş erkek görmek işlerin çığırından çıkacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kara çarşaflı bayan görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara çarşaflı erkek görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına rivayet eder.

Rüyada kendini kara çarşaflı görmek düşman malından yemeye, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara çarşaflı kadınlar görmek hükmünün geçmeyeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kara çarşaf giymek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nur Hanife çalışkan

Rüyamda kara çarşaf giymişim yüzüm bembeyaz parlak ve kendimi genç ve öğrenci olarak gördüm