Rüyada kara çarşaf giymiş erkek görmek

Rüyada kara çarşaf giymiş erkek görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, hayırlı ve güzel olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine işaret eder.

Rüyada kara çarşaf giymiş erkek gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi veya gelecek öngörülerinizi açıklarken adil olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada kara çarşaflı erkek görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına rivayet eder.

Rüyada kara çarşaf giymiş erkek görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara çarşaflı kadın görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kinin ve nefretin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara çarşaf giymiş birini görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara çarşafa bürünmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara çarşaflı birini görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek zor ve kötü günler geçireceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kendini kara çarşaflı görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments