Rüyada kara çarşaf giymek

Rüyada kara çarşaf giymek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, mallarının eksileceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına alamet eder.

Rüyada kara çarşaf giymek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanız gerekiyor.

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada kara çarşaf giymek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine alamet eder.

Rüyada birinin kara çarşaf giydiğini görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara çarşaflı insan görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine rivayet eder.

Rüyada kara çarşaflı bayan görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada kara çarşaflı kadınlar görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara çarşaf giymiş birini görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, haneye dertlerin gireceğine  rivayet eder.

Rüyada kendini kara çarşaflı görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments