Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, sorunlarının birken beş olacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, yokluk çekmeyeceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızda, yaratıcılık gerektiren işlerde veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda, siz istesenizde istemesenizde çok olumlu bir yola doğru çekiliyorsunuz.

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kara çarşaf giymek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, kasasının ağırlaşacağına işarettir.

Rüyada birinin kara çarşaf giydiğini görmek kafasının da rahat edeceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kara çarşaflı insan görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kara çarşaflı bayan görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada kara çarşaf giymiş kadın görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına delalettir.

Rüyada kara çarşaf görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına inanılır.

Rüyada kara çarşaf giymiş erkek görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Alin

Rüyamda teyzemin carsafini deniyordum beğendim ve çıkarmaya bilirim dedim icimden