Rüyada arkadaşın omzuna yatmak

Rüyada arkadaşın omzuna yatmak çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, ekmeğinin de artacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşın omzuna yatmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlarla birlikte olmaya çalışmalısınız.

Rüyada arkadaşın omzuna yatmak başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin omzuna yatmak platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine yorulur.

Rüyada birinin omzuna yatmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin omzuna yatmak rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin omzuna yatmak çok önemli noktalara geleceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak yanlışlara düşeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin omzuna yatmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın birinin omzuna yatmak başarı ve zafer kazanacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments