Rüyada kendini başörtülü görmek

Rüyada kendini başörtülü görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, rızkından olacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ticarette yol katedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, yeni bir ev alınacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine alamet eder.

Rüyada kendini başörtülü gördüyseniz:

  • Pozitif bakış açınızı korumalısınız.

Rüyada birine başörtü vermek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına işarettir.

Rüyada sarı renk başörtü takmak kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine yorulur.

Rüyada rengarenk başörtü görmek helal ekmek yeneceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil başörtü almak dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, çok büyük mutluluklar duyulacağına delalet eder.

Rüyada başörtü takmak hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada başörtülü birinin açıldığını görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini başörtülü görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor renk başörtü görmek konforunun yerinde olacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments