Rüyada birine başörtü vermek

Rüyada birine başörtü vermek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, kazancının da aynı oranda artacağına inanılır.

Rüyada birine başörtü vermek gördüyseniz:

  • Hayatınızda belli konular sonuçlanabilir veya sonlanabilir.

Rüyada başörtü hediye almak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına delalettir.

Rüyada başörtüyü çıkarmak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada rengarenk başörtü görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada başkasını başörtülü görmek sıkıntı çekeceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalet eder.

Rüyada mavi başörtü örtmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine tabir olunur.

Rüyada birinden başörtü almak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtü yapmak hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına inanılır.

Rüyada başörtü ütülemek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments