Rüyada başörtülü birinin açıldığını görmek

Rüyada başörtülü birinin açıldığını görmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, iyi bir patron olacağına, kazancının çok düşeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada başörtülü birinin açıldığını gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da birlikte çalıştığınız bir kişi size rahatsızlık veriyor olabilir.

Rüyada başörtünün açıldığını görmek yüzün güleceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada başörtülü birinin açıldığını görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, büyük ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başörtü görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi başörtülü görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok başörtü görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, işsiz ise işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başörtülü bir kadın görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başörtü almak umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına alamet eder.

Rüyada yeşil başörtülü kadın görmek kafasının rahat edeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments