Rüyada kendine zarar vermek

Rüyada kendine zarar vermek sorunlu bir dönemin başlayacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, hastalıklarının biteceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendine zarar vermek gördüyseniz:

  • Bazı başlıklarda boş boş konuşan ya da yemek masasında dünyayı kurtaran kişilere tahammül etmeniz gerekebilir.

Rüyada birisine zarar vermek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına tabir olunur.

Rüyada zararsız aslan görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediye zarar verdiğini görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşından zarar görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına alamet eder.

Rüyada yağmurdan zarar görmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde zararsız yılan görmek işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeytanın zarar verdiğini görmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabama zarar verdiğini görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments