Rüyada şeytanın zarar verdiğini görmek

Rüyada şeytanın zarar verdiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, günden güne sorunlarının artacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada şeytanın zarar verdiğini gördüyseniz:

  • Aranızdaki ilişki ne olursa olsun, karşı cinsten kişiler işlerinizi kolaylaştırmakda yardımcı olabilirler.

Rüyada şeytanın zarar verdiğini görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına delalet eder.

Rüyada arabama zarar verdiğini görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kediye zarar verdiğini görmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işaret eder.

Rüyada şeytana zarar vermek ailesinden hayır göreceğine, kazancın günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada selden zarar görmemek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine alamet eder.

Rüyada zararsız örümcek görmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine delalet eder.

Rüyada zararsız fare görmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada maddi zarara uğramak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments