Rüyada yağmurdan zarar görmek

Rüyada yağmurdan zarar görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, çaresiz hallere düşeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurdan zarar gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde iş yaşamınızı veya yaşam kalitenize katkısı olabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yağmurdan zarar görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada birinden zarar görmek hayatından razı geleceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada maddi zarar görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına yorulur.

Rüyada zararsız deli görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediye zarar vermek yeni bir semte taşınılacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada depremde zarar görmek haneye nifak gireceğine, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına delalet eder.

Rüyada zararsız köpekler görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camiye zarar vermek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments